Stort tack

Nu har den tredje upplagan av Himpaloppet gått av stapeln. I år slog vi deltagarrekord med nästan 100 deltagande motionärer som rullade, sprang och gick de olika sträckorna runt Himmelstalund. Innan startskottet gick höll ledare från Friskis&Svettis enkeljympa i uppvärmningen.

I det soliga vädret visade Decon upp delar av sitt sortiment för rullstolar, Café Täppan höll oss med goda bakverk och Melaflotten grillade den goda korven. Omsorgsgruppen var också på plats och berättade om sin verksamhet.

Stort tack till alla deltagare, ledsagare, funktionärer och sponsorer som bidragit till årets fantastiskt roliga Himpalopp.

Hoppas vi ses nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.