#parasportskoj på tisdagar

Bli en parasportare du med! Nu är vi igång med #parasportskoj i Norrköping på tisdagar från kl 17! Med oss får du möjligheten att prova på många olika sporterför att du ska hitta din favorit! Är du upp till 18 år och har en funktionsnedsättning? Då är detta för dig! Prova på våra aktiviteter gratis!

Anmäl gärna din närvaro till: Tomas Åkerberg, 070-663 20 53, info@parasportnorrkoping.se

Kalender för våren 2024
5/3, 19/3
2/4, 9/4, 16/4, 23/4
7/5, 14/5, 21/5, 28/5

Kalender för hösten 2024
Uppdateras under sommaren.

Tillsammans med Norrköpings Kommun och RF SISU Östergötland kommer vi få fler barn och ungdomar med funktionsnedsättning i rörelse och förhoppningsvis framtida parastjärnor. Dela gärna och kom ihåg att tagga, #parasportskoj! #parasport #norrköping #östergötland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.